Kontaktperson

Kontaktperson

Har dit barn eller ung behov for nogen at snakke med? Er de svære at frarive fra deres online univers? Har I forsøgt med kontaktpersoner fra kommunen uden effekt og  ønsker dit barn en uvildig person? 

Så kan jeg tilbyde kontaktpersonsordning som en digital løsning.

Jeg har igennem flere år arbejdet med unge mennesker. Både i mit arbejde som sagsbehandler, men også som medarbejder på en døgninstitution og i en specialklasse.

Jeg ved at mange unge mennesker som enten har følelsesmæssige vanskeligheder og/eller handicap, ofte befinder sig i en online verden. Her skaber de relationer og kan samtidig føle sig trygge ved at sidde hjemme og ikke skal bevæge sig ud. Ofte har disse unge en historik med kommunen og har haft svært ved at skabe tillid og relation til en kommunal kontaktperson. 

Hvorfor vælge mig?

Jeg støtter og hjælper dit unge menneske med en større selvindsigt, bearbejdning af følelsesmæssige udfordringer og arbejder med sociale kompetencer m.v.

Jeg kan være den personlige og faglige person som ikke kun har til formål, at sikre stabilitet i skolegang eller tilpasning til samfundet. Mit formål er, at sikre at dit barn opnår en personlig udvikling og balance. Endvidere en højere grad af selvstændighed og motivation. 

Jeg forstår, at den personlige trivsel og udvikling er i første række. Når man har ondt i livet og alting er sort-hvid, har man behov for at nogen lytter og støtter, uden at være dømmende eller styrende. Man har ligeledes behov for en, som kan sætte sig ind i de følelser man har og ikke bare tænker i faglighed og samfund. 

Jeg er af den overbevisning, at når alting gør ondt indeni og man har mistet modet, er der behov for en faglig ven. En som kan bidrage med nye perspektiver, fortællinger og forståelser af en selv.

Jeg tilbyder samtaler som tilrettelægges efter den unges behov.